faceți clic pentru a activa zoomul
se încarcă...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet Anterior Următor
Cautare Avansata
Rezultatele căutării

Case de vânzare în România

Dacă sunteți în căutarea unei case noi într-o țară europeană în plină ascensiune, România ar trebui să se afle în fruntea listei dumneavoastră. Casele de vânzare în România sunt din ce în ce mai populare, pe măsură ce economia țării continuă să crească. Fie că sunteți în căutarea unui apartament în oraș sau a unei case rurale la țară, veți găsi cu siguranță ceva care să se potrivească gustului și bugetului dumneavoastră în România.

Și cu prețuri încă relativ scăzute, acum este momentul perfect pentru a cumpăra. Așadar, ce mai așteptați? Începeți astăzi căutarea de case de vânzare în România!

Vânzări

casa in arges

€ 150,000
blslkvsjskdjskmbkdskdsj
blslkvsjskdjskmbkdskdsj
€ 150,000
Vânzări
casa deschisa

Casă de familie în Hudson

€ 1,000,000
dormitoare5
Băi2.5
mărimea5,600.00 m2
5 dormitoare
2.5 Băi
5,600.00 m2
Apartament cooperativ frumos, actualizat, la parter, în cartierul dezirabil Bay Terrace. Această casă are podea din lemn ...
Apartament cooperativ frumos, actualizat, la parter, în cartierul dezirabil Bay Terrace. Această cas ...
€ 1,000,000

Informații despre Case de vânzare în România

Casele românești au ceva special. Ele au un aer de mister și intrigă, rămânând în același timp calde și primitoare. Poate că este vorba de modul în care par să se integreze în mediul lor natural sau de felul în care par să aibă o poveste de spus. Oricare ar fi motivul, nu se poate nega faptul că casele românești sunt unele dintre cele mai unice și mai frumoase din lume. Dacă vă gândiți să cumpărați o casă românească, există câteva lucruri pe care trebuie să le știți. În primul rând, este important să știți că majoritatea caselor românești sunt destul de vechi. Acest lucru înseamnă că ar putea avea nevoie de unele lucrări pentru a le aduce la standarde moderne. Cu toate acestea, înseamnă, de asemenea, că sunt pline de istorie și caracter. Dacă sunteți în căutarea unei case cu personalitate, o casă românească este cu siguranță pentru dumneavoastră. Un alt lucru de reținut este faptul că casele românești sunt adesea situate în zone rurale. Acest lucru înseamnă că, dacă nu ești obișnuit cu viața la țară, s-ar putea să îți ia ceva timp să te adaptezi. Cu toate acestea, înseamnă, de asemenea, că vei fi înconjurat de priveliști rurale frumoase. Dacă puteți face față unei mici izolări, cumpărarea unei case de vânzare în România merită cu siguranță luată în considerare. Dacă sunteți interesat să cumpărați o casă în România, există o mulțime de resurse disponibile pentru a vă ajuta. Există numeroase site-uri imobiliare care sunt specializate în proprietăți românești, așa că găsirea unuia ar trebui să fie destul de ușoară. Odată ce ați găsit câteva case potențiale pe portalul nostru de proprietăți din România, următorul pas este să contactați un agent imobiliar specializat în tranzacții din România. Cu ajutorul lor, ar trebui să puteți găsi casa perfectă pentru nevoile și bugetul dumneavoastră.  

Latest articles about houses for sale

Buy property in Romania as a Brit

Britanicii pot cumpăra proprietăți în România

Da, britanicii pot cumpăra proprietăți în România . Cu toate acestea, există câteva considerații care ar trebui luate înainte de a face acest lucru. Când vine vorba de achiziționarea de proprietăți, cetățenii britanici se bucură de aceleași drepturi ca și omologii lor din România datorită faptului că România este stat membru al Uniunii Europene. Cu toate acestea, există unele limitări impuse cantității de teren …

Prețuri pentru proprietăți în București

Cât costă casele românești?

Fără îndoială, ești curios de costul locuinței în România dacă te gândești să te relocați în țară sau chiar să cumpărați o a doua reședință acolo din cauza frumuseții naturale uimitoare. Vestea bună este că, în comparație cu costurile locuințelor din alte țări europene, casele românești sunt destul de ieftine. Preturile caselor in Romania În România, o locuință unifamilială poate fi achiziționată cu aproximativ …

user image

Cum să cumperi un apartament în România: 10 pași către...

Achiziționarea unei reședințe în România de către un străin nerezident necesită cunoașterea legilor și procedurilor de proprietate din țară. Rețineți că, indiferent dacă vă angajați sau nu cu un agent imobiliar, toate contractele de cumpărare sau vânzare de bunuri imobiliare trebuie să fie legalizate pentru a fi obligatorii din punct de vedere juridic. Urmați pașii enumerați mai jos pentru a obține o reședință în …

Fără categorie mai 16, 2022 0 Continuați lectură

Poate un străin să cumpere o casă în România?

.Da, un străin poate cumpăra o casă în România. Nu există nicio restricție privind achiziționarea de către străini a unei proprietăți în România. Costul mediu al unei case în România este de 63.000 de euro.

Cât costă să locuiești în România?

Costul vieții în România este relativ scăzut în comparație cu alte țări din Europa de Vest. Cheltuieli precum alimentele și utilitățile sunt relativ ieftine, iar costurile locuințelor sunt, de asemenea, rezonabile. Un salariu decent în România ar fi în jur de 1.300 de euro pe lună.

Este cumpărarea unei case de vânzare în România o investiție bună?

În general, România este considerată o destinație bună pentru investiții datorită creșterii economice puternice, taxelor scăzute și costului scăzut al vieții. Ratele de proprietate a locuințelor sunt ridicate în România, în principal datorită disponibilității opțiunilor de finanțare și a prețurilor accesibile.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Comparați ofertele